• Català
  • English
  • Spanish

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Masia tradicional catalana del segle XVII

El Restaurant Masia Fontscaldes de Valls, es una Masia tradicional catalana que data del segle XVII.

Disposa d’un ampli aparcament de mes de 2000 m2. Proper al restaurant si pot trobar una zona esportiva que permet que els nens puguin jugar.

La Masia Fontscaldes te instal·lades dues tines adaptades com a menjadors privats amb capacitat per a 12 comensals cada una i que donen una personalitat pròpia a l’establiment, es molt adient per fer reportatges fotogràfics en les festes de noces i d’altres cel-lebracions. També en l’exterior es por observar un cobert metàl·lic que s’utilitza per coure els Calçots tots els matins durant la temporada.

Al seu interior te una capacitat per 400 persones repartides en quatre sales i les dues tines, en els sostres si poden veure els cabirons autèntics d’una Masia Catalana i decorada amb llums de l’època amb fotografies, mobles i vitrines amb objectes antics; al marge de l’espai dels menjadors, es poden organitzar festes o celebracions amb grups musicals ja que l’establiment disposa d’un equip per aquestes ocasions així com d’un entarimat.

En el Restaurant si pot trobar un Celler Privat pels amants dels vins amb una selecta selecció amb els millors vins de la nostra terra, on els guardem a una temperatura òptima per la seva conservació. Pels col·leccionistes de Plaques de Cava, la Masia a editat diverses plaques personalitzades amb el tema Calçots i que es poden trobar en el cava que serveix el Restaurant.